ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΘΕΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! Μεγάλη δικαίωση του Μακεδονικού Κόμματος

 

Όπως είχαμε ρητώς προαναγγείλει με ανακοίνωσή από τις 17-1-2023 (δείτε εδώ), το λεγόμενο "Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα" θα ακυρωθεί απολύτως, όπως πράγματι έγινε τώρα, με την απόφαση-καταπέλτη του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη)!


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Είχε προηγηθεί καθοριστική επιστολή (δείτε την εδώ), σε συνεργασία με την Παμμακεδονική Μελβούρνης - Βικτώριας (υπό τον Δημήτρη Μηνά) και το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (μέλη της "Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα", που μετεξελίχθηκε σε Μακεδονικό Κόμμα για την συνέχιση του αγώνα και σε πολιτικό επίπεδο για την ακύρωση των "Πρεσπών"), που στάλθηκε και  προς τον Άρειο Πάγο, στις 11-12-2022, θεμελιωμένη επί ατράνταχτων δικονομικών επιχειρημάτων που συνέταξε το Μακεδονικό Κόμμα (δείτε τα όλα εδώ), προκαλώντας τελικά την καθοριστική παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου!!

Όπως αναφέραμε και τότε, το Μακεδονικό Κόμμα θέλησε να προκαλέσει με την παραπάνω στρατηγική κίνηση, την εκ των έσω, μέσα από την ίδια την Ελληνική Δικαιοσύνη, πανηγυρική ακύρωση του "Κέντρου", για να είναι οριστικός και τελεσίδικος ο ενταφιασμός του, με ακλόνητο, νομικά, δεδικασμένο!


ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

Το δε ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, είχε αποκαλύψει ότι η ιστοσελίδα του "Κέντρου" δεν είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα, αλλά από τα σύνορα Γαλλίας - Βελγίου, σε πόλη όπου δεν υπήρχαν Σκοπιανοί, αλλά επίτιμο ...Βουλγαρικό Προξενείο (δείτε εδώ)!



Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Τελικά, ο τότε εξαίρετος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, άσκησε παρέμβαση προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Φλώρινας, ζητώντας ευθέως να γίνει ΑΝΑΚΟΠΗ κατά της απόφασης αναγνώρισης του "Κέντρου" από το Ειρηνοδικείο Φλώρινας! Διότι, όπως γράφαμε, σύμφωνα με το "Αρθρο 787, παρ. 2, Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, "δικαίωμα ανακοπής κατά της διαταγής που δέχεται αίτηση εγγραφής σωματείου ή τροποποίησης καταστατικού έχει ο εισαγγελέας πρωτοδικών αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν αίτησης της εποπτεύουσας αρχής, καθώς και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον"!


Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ

Έτσι, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας Στυλιανή Στόγια άσκησε ανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Φλώρινας, με παράλληλη αίτηση ανακοπής από την "Παμμακεδονική Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος - Αυστραλίας", την "Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού" (ΕΑΑΣ), τον Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και 60 φίλους του με επικεφαλής την Μελίνα Εμφιετζόγλου, τον "Συνδέσμο Προάσπισης Μακεδονίας - Θράκης" (ΣΠΜΘ) και την ιστορική "Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών" (ΕΜΣ).

Αξιομημόνευτη υπήρξε η παρουσία της ίδιας της Εισαγγελέως Εφετών Δυτικής Μακεδονίας Μαρίας Δημητριάδου, ως παράσταση της αιτούσης την αποκοπή Εισαγγελέως Πρωτοδικών Φλώρινας Στυλιανής Στόγια.

Η εκδίκαση έγινε τον Μάρτιο 2024 και η απόφαση εκδόθηκε τώρα, τον Αύγουστο 2024.


Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 84/2024

Η ιστορική απόφαση 82/2024 του Εφετείου Κοζάνης που ακυρώνει το φιλοσκοπιανό "Κέντρο"

Και όπως είχε προεξοφλήσει από τον Ιανουάριο 2023 το Μακεδονικό Κόμμα, όταν όλοι σχεδόν είχαν απογοητευθεί ή και παραιτηθεί του αγώνος, η Ελληνική Δικαιοσύνη θριάμβευσε και το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) έκανε δεκτή την αίτηση αποκοπής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Φλώρινας Στυλιανής Στόγια και των λοιπών προσφευγόντων και ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα", στέλνοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, εξ ονόματος όλου του μαχόμενοι Ελληνισμού, ευχαριστεί λοιπόν και συγχαίρει δημόσια τον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για την παραγγελία ανακοπής, την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας Στυλιανή Στόγια για την άσκηση ανακοπής, την Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας Μαρία Δημητριάδου για την παράσταση υπέρ της ανακοπής, καθώς και όλους τους παραπάνω άξιους συμπροσφεύγοντες, καθώς και την Παμμακεδονική Μελβούρνης - Βικτώριας, το Νοιάζομαι και εξαιρέτως το Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, για την δίκαιη και νομικά και εθνικά εξαίρετη απόφασή του!

"Μακεδονική γλώσσα" δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ (δείτε σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου του 2009), επειδή οι Μακεδόνες ήταν ανέκαθεν Έλληνες και μιλούσαν και έγραφαν ελληνικά, όπως αποδεικνύουν χιλιάδες αρχαία νομίσματα και επιγραφές στα Μουσεία της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου!


Ο σφετερισμός και η πλαστογραφία - πλαστοπροσωπία - πλαστογλωσσία, δεν θα περάσουν!


Και τώρα εμπρός, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να ακυρώσουμε και την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών"! Μπορούμε και θα το πράξουμε!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr